Hykari vapaaehtoistoiminnan peruskoulutus Keski-Suomessa

verkkototeutus

Mahtavaa, että olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta! 

Suosittelemme vapaaehtoistoiminnan peruskoulutuksen tekemistä lähtökohtaisesti kasvotusten, koska kurssilla käytyjen keskustelujen kautta saat parhaimman hyödyn irti koulutuksesta.  Aina paikan päällä osallistuminen ei kuitenkaan ole mahdollista, joten voit suorittaa kurssin myös itsenäisesti opiskellen milloin vain verkossa. 

Peruskoulutus tutustuttaa sinut vapaaehtoistoiminnan periaatteisiin ja tärkeimpiin asioihin, jotka sinun tulisi tietää vapaaehtoisena toimiessasi. Kurssi on tarkoitettu kaikille Keski-Suomessa asuville, jotka ovat kiinnostuneita ikääntyneiden parissa tapahtuvasta vapaaehtoistoiminnasta. Kurssin suoritettuasi voit toimia esimerkiksi ikääntyneiden hyvinvointikaverina eli hykarina. 

Kurssin tavoitteena on antaa sinulle valmiuksia vapaaehtoisena toimimiseen ja auttaa sinua kehittämään taitojasi ja osaamistasi. Toivomme, että kurssi innostaa sinua lähtemään mukaan vapaaehtoistoimintaan.


Hykari vapaaehtoistoiminnan peruskoulutus verkossa

  • Kurssin kesto noin 4 oppituntia
  • Ilmainen
  • Ei vaadi erillistä kirjautumista tai ohjelmien lataamista
  • Voit suorittaa milloin tahansa
  • Saat kurssitodistuksen
  • Saat kouluttajalta palautetta
  • Saat lisätietoa paikkakuntasi vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista (mikäli Hykari -hanke on niistä tietoinen, paikkakuntien tilanteet vaihtelevat)

Hykari vapaaehtoistoiminnan peruskoulutuksen verkkototeutusta pääset suorittamaan lähettämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella. Jos sinulla on lisäkysymyksiä peruskoulutuksesta, voit kirjoittaa ne viestikenttään. 

Sinulle lähetetään sähköpostiisi linkki, jonka kautta pystyt suorittamaan peruskoulutuksen verkossa. Mikäli et saa linkkiä kolmen arkipäivän kuluessa, tarkista ensin sähköpostisi roskakori.  Ota tämän jälkeen yhteys kouluttajaamme asta.salonen@hykari.fi, niin hän selvittää tilanteen.